Рівнянка ділиться своїм рецептом консервування березового соку
- 3 л. березового соку;
- 100 гр. цукру;
- кружальце лимона/апельсина або ж гілочка смородини (на вибір);
- лимонна кислота.
Свіжозібраний березовий сік доводимо до кипіння (НЕ кип'ятити), в ньому розчиняємо цукор (за смаком).
Банки стерилізуємо банки у мікрохвильовці. На дно кладемо за вибором кружальце лимона, апельсина або ж маленьку гілочку смородини. Заливаємо все гарячим соком і додаємо щіпку лимонної кислоти. Закручуємо банки і ставимо перевернутими у тепле місце.
Найкраще смакує охолодженим. Смачного!
Свої рецепти приготування березового соку надсилайте на адресу info@ogo.ua, або ж залишайте в коментарях під постом
Статті до теми:
Березовий сік: як, коли і де збирати (+ РЕЦЕПТИ)
Рівняни у соцмережах діляться рецептами приготування березового соку
На Рівненщині та Волині активно збирають березовий сік


Як завтра у Рівному та в області виключатимуть світло

Опублікували графіки відключення електроенергії на п'ятницю, 3 лютого
переглядів: 469
Як зварити найсмачніше на світі пюре

Прості поради дозволять приготувати таку товчену картоплю, від якої за вуха не відтягнеш.
переглядів: 489
Як часто можна заряджати смартфон

Із постійний виключенням електроенергії важливо тримати свій телефон зарядженим. Тому чимало людей підключають свої смартфони до джерела живлення одразу при першій же нагоді. Але як часто можна заряджяти телефон?
переглядів: 398
Плацинди з сиром, яблуками, капустою: Як приготувати смачні палянички

Ці смачні паляниці називають і молдавськими, і бессарабськими, і українськими, але вони незмінно апетитні та ситні.
переглядів: 5294
Як заварити червоний буряк, щоб був яскравий та солодкий

Полюбляєте страви з буряком, але приготувати овоч не вдається ідеально, то колір виварюється, то смак не надто солодкий. Є кілька моментів, які варто знати перед тим як почати готівлю.
переглядів: 535