Рівнянка ділиться своїм рецептом консервування березового соку
- 3 л. березового соку;
- 100 гр. цукру;
- кружальце лимона/апельсина або ж гілочка смородини (на вибір);
- лимонна кислота.
Свіжозібраний березовий сік доводимо до кипіння (НЕ кип'ятити), в ньому розчиняємо цукор (за смаком).
Банки стерилізуємо банки у мікрохвильовці. На дно кладемо за вибором кружальце лимона, апельсина або ж маленьку гілочку смородини. Заливаємо все гарячим соком і додаємо щіпку лимонної кислоти. Закручуємо банки і ставимо перевернутими у тепле місце.
Найкраще смакує охолодженим. Смачного!
Свої рецепти приготування березового соку надсилайте на адресу info@ogo.ua, або ж залишайте в коментарях під постом
Статті до теми:
Березовий сік: як, коли і де збирати (+ РЕЦЕПТИ)
Рівняни у соцмережах діляться рецептами приготування березового соку
На Рівненщині та Волині активно збирають березовий сік
Як помити дзеркало без розводів: кілька простих способів
Завдяки цим простим способам ви зможете легко забезпечити своєму дзеркалу бездоганний вигляд без розводів. Пам'ятайте, що регулярне прибирання допомагає триваліше зберігати дзеркало у чистоті та зберігати його привабливий вигляд.
переглядів: 56
Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради
Ртутні термометри небезпечні і відсутні у продажу, але чи не в кожного ще лишився з мунулого такий прилад. Як безпечно управлятися з термометром, якщо він розбився?
переглядів: 633
На двох вулицях Рівного 25 квітня не буде води
Завтра, 25 квітня, з 09:00 до 17:00 через ремонтні роботи на водопроводі буде тимчасово відсутнє водопостачання на двох вулицях.
переглядів: 306
Ціни на газ у 2024 році не зростатимуть
Нафтогаз продовжив фіксований тариф на газ для населення на ще один рік
переглядів: 359
Як зробити так, щоб бузок довше квітнув: поради та правила догляду
Фахівці стверджують, що головним секретом його довгого свіжого цвітіння є правильний зріз.
переглядів: 323