Рівнянка ділиться своїм рецептом консервування березового соку
- 3 л. березового соку;
- 100 гр. цукру;
- кружальце лимона/апельсина або ж гілочка смородини (на вибір);
- лимонна кислота.
Свіжозібраний березовий сік доводимо до кипіння (НЕ кип'ятити), в ньому розчиняємо цукор (за смаком).
Банки стерилізуємо банки у мікрохвильовці. На дно кладемо за вибором кружальце лимона, апельсина або ж маленьку гілочку смородини. Заливаємо все гарячим соком і додаємо щіпку лимонної кислоти. Закручуємо банки і ставимо перевернутими у тепле місце.
Найкраще смакує охолодженим. Смачного!
Свої рецепти приготування березового соку надсилайте на адресу info@ogo.ua, або ж залишайте в коментарях під постом
Статті до теми:
Березовий сік: як, коли і де збирати (+ РЕЦЕПТИ)
Рівняни у соцмережах діляться рецептами приготування березового соку
На Рівненщині та Волині активно збирають березовий сік

Чи обов'язково змінювати документи після одруження?

Після реєстрації шлюбу в Україні подружжя має право змінити своє прізвище на спільне або взяти подвійне прізвище, розповідає начальниця Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Юлія Бабина.
переглядів: 230
Як позбутися ведмедки на городі: ефективні методи боротьби навесні

Дуже важливо почати боротьбу з ведмедкою вчасно (в кінці квітня – травні) до початку появи молодих особин шкідника.
переглядів: 168
Exist.ua – коли важлива якість та надійність запчастин

Exist.ua: великий вибір автозапчастин і моторних олив, пошук за VIN, мобільний додаток і швидка доставка по Україні для вашого авто
переглядів: 191
Програмування для дітей: як зробити навчання цікавим і ефективним?

Дізнайтесь, як зробити програмування для дітей цікавим та ефективним. Обирайте програми UA Teens у Львові та записуйтесь на заняття вже сьогодні!
переглядів: 186
Кавовий ритуал: як зернова кава змінює ваші ранки

Ранок — це не просто початок нового дня, це також час, коли ми налаштовуємося на правильний темп дня і формуємо свій настрій. У багатьох людей цей момент не обходиться без чашки ароматної кави. Але є різниця між справжньою зерновою кавою і швидким розчинним напоєм. Зернова кава — це якість та насичений смак. Хоча вона вимагає трохи більше часу та уваги при приготуванні, вона приносить набагато більше задоволення. Від процесу помелу до першого ковтка — це особлива медитація, яка допомагає сповільнитися, зосередитися і почати день усвідомлено.
переглядів: 192