Ми у Facebook
28.03.2015, 14:30

На Рівненщині затримали автомобіль з боєприпасами зі Сходу

Вчора, 24 березня, рівненськи ДАІшники затримали автомобіль з боєприпасами, які чоловік отримав на Сході та забув їх здати. 36-річному водію загрожує п'ять років ув'язнення.
Працівники ДПС ДАІ м. Рівне зупинили автомобіль «БМВ», водій якого перевозив майже 90 патронів калібру 5,45 мм до автомата Калашникова. За незаконне поводження з боєприпасами вінничанину загрожує до п’яти років ув’язнення.

Неподалік села Великий Житин Рівненського району, працівники ДАІ затримали 36-річного жителя Вінничини, він керував автомобілем «БМВ 318».

Під час поверхневого огляду працівники ДАІ помітили, що в салоні автомобіля знаходиться сумка. Пізніше встановили, що в ній знаходяться майже 90 набоїв калібру 5,45 мм до АК-74. Чоловік пояснив, що набої отримав на Сході і забув їх здати.



Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

За матеріалами прес-служби УДАІ УМВС України в Рівненській області





На правах реклами