Ми у Facebook
31.03.2015, 14:30

Рівненщина: неповнолітній зловмисник намагався оббрехати міліціонерів

Неповнолітній зловмисник зі Здолбунівського району спочатку хотів пограбувати магазин, а потім звів наклеп на правоохоронців.
Подія сталася 28 березня вночі. До Острозького відділу міліції надійшло повідомлення від жителя села Верхів, що в один із місцевих магазинів намагаються проникнути троє невідомих осіб. Одного зі зловмисників впіймав місцевий житель. Ним виявився 14-річний Андрій зі Здолбунівського району.

До магазину відразу виїхала слідчо-оперативна група, яка провела огляд місця події. Міліціонери доставили неповнолітнього до Острозького відділу міліції та відразу викликали його матір. Правоохоронці брали пояснення у зловмисника в присутності матері, та близько п’ятої години ранку їх відпустили додому.

Цього ж дня увечері до міліції надійшло повідомлення з Острозької лікарні, що до них доставлений цей же Андрій із численними забоями та струсом головного мозку. Лікарям хлопець повідомив, що його побили працівники острозької міліції, однак камера відеоспостереження, яка встановлена в міському відділі, зафіксувала момент побиття батьками цього хлопця безпосередньо на території міліції.

— 14-річний Андрій причетний до ряду крадіжок з торгівельних об’єктів у Здолбунівському районі, — зазначив начальник Здолбунівського РВ УМВС Олексанр Панасюк. — Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення інших злочинів, скоєних неповнолітнім.

За матеріалами СЗГ УМВС України в Рівненській області

Читати також:

У Рівному затримали автомобільного злодія та п'яного таксиста, що ледве не збив міліціонерів

Двоє злодіїв з Молдови грабували квартири у Рівному

На Рівненщині затримали рецидивіста





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини