Ми у Facebook
03.04.2015, 11:35

Демобілізовані військові продовжують повертатися на Волинь

Вночі 1 квітня більше сотні демобілізованих військових прибули у Володимир-Волинськ, звідки вже і пороз'їжджалися по домівках.
Більше сотні воїнів демобілізованих бійців ракетного дивізіону прибули вночі, 1 квітня, пасажирським поїздом Київ – Львів у Володимир-Волинський. Незважаючи на пізню пору, зустрічали їх на місцевому вокзалі багато людей. Всі з нетерпінням чекали зустрічі з героями, адже їх так давно не було вдома.

У віддаленому с.Майдан, з рейсового автобуса, земляки з квітами, чекали свого героя, односельчанина Андрія Гриня, який повернувся до рідної оселі, де проживають його батьки.

З нетерпінням його чекала і дружина та п’ятирічний син. Андрія у селі знають як доброго, позитивного сім’янина. Він має багато друзів вихований, цілеспрямований, відповідальний – так відгукуються про нього односельчани.

Демобілізовані бійці – учасники АТО дякували за теплі і приємні зустрічі. «Спасибі усім, хто нас підтримує, любить і цінує. Насправді ця підтримка дуже цінна для нас. Дуже раді, що побачимо рідних», - так говорили при усіх урочистих зустрічах бійці.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Луцький "Аверс" більше не транслюватиметься по цифровому телебаченню

Переселенець, що мешкає на Волині, став переможцем конкурсу про суспільне мовлення для школярів

На Волині реорганізовують роботу ОДА





На правах реклами