Ми у Facebook
04.04.2015, 15:45

Завтра у Рівненському районі розпочнеться новий футбольний сезон

Після тривалої зимової паузи на Рівненщині розпочинається повноцінний футбольний сезон. Вже 5 квітня в одному із найсильніших із цього виду спорту районів області – Рівненському - відбудуться бліц-турнір та розіграш Суперкубка Рівненського району.
Як люб’язно повідомили кореспонденту «ОГО» у Рівненській районні федерації футболу (РРФФ) турнір «Відкриття футбольного сезону 2015 року» буде проводитися 5 квітня 2015 року на футбольних полях в у Заборолі та Кустині. Щоправда, за умови сприятливої погоди.

В іншому випадку змагання пройдуть за обмеженої кількості команд на запасному футбольному полі стадіону «Хімік» в обласному центрі. Попереднє жеребкування учасників цього бліц-турніру відбудеться в четвер, 2 квітня, о 16.00 в м. Рівне, вул. Петра Могили 22б/216.

Також, 5 квітня 2015 року буде проведено розіграш Суперкубку Рівненського району з футболу. За цей трофей змагатимуться команди «Сатурн» (Дядьковичі) та «Славія» (Велика Омеляна). Час та місце проведення, як запевнили в РРФФ, будуть повідомлені додатково.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

ОДЕК втретє поспіль виграв обласний Меморіал Шморгуна

ОДЕК втратив перші очки на Меморіалі Шморгуна






На правах реклами