Ми у Facebook
16.04.2015, 15:15

«Дельта Банк» заблокував кошти Укрпошти

«Дельта Банк» заблокував кошти Укрпошти і не хоче розраховуватися ними зі своїми клієнтами
Керівник національного оператора поштового зв’язку Ігор Ткачук стверджує, що в «Дельта Банку» заблоковані значні кошти на рахунках Укрпошти. Одночасно Укрпошта здійснює «Дельта Банку» сплату платежів, прийнятих від його клієнтів, за які банк не розраховується.

У Рівному припиняють виплату соцдопомог через Дельта Банк

У своєму листі керівник Укрпошти засвідчує, що «Дельта Банк» рекомендував «забути» про оплату за надані послуги та не порушувати це питання в період дії тимчасової адміністрації, так само, як і про кошти Укрпошти, що виявилися заблокованими на рахунку підприємства в цьому банку. До того ж, замість виконання своїх зобов’язань, «Дельта Банк» пред’явив вимогу щодо перерахування йому прийнятих від населення грошей, без оплати наданих Укрпоштою послуг.

У листі йдеться про те, що на виконання цієї вимоги Укрпошта намагалася здійснити платежі коштами зі свого рахунку в «Дельта Банку». Але, як це не дивно, тимчасова адміністрація не задовольнила зарахування цих коштів на свою адресу, продовжуючи вимагати від підприємства перерахування грошей з рахунків в інших банківських установах.

У Рівному припиняють виплату соцдопомог через Дельта Банк

Ігор Ткачук завіряє, що Укрпошта як державне підприємство не має права на безоплатне надання послуг і закликає очільника фонду гарантування вкладів фізичних осіб не допустити штучного блокування коштів «Укрпошта» та припинити шантаж клієнтів «Дельта Банку» з боку його працівників щодо нарахування штрафних санкцій за ситуацію, яка створена діями тимчасової адміністрації.

Двоє інвесторів рятуватимуть "Дельта Банк"





На правах реклами