Ми у Facebook
20.04.2015, 17:45

Топ-5 продуктів, які допоможуть підняти настрій

Кожного дня ми стикаємося з низкою турбот і проблем, що не найкращим чином позначається на нашому настрої. Виявляється, покращити наш емоційний стан допомагають прості і доступні продукти.
Гарний настрій - запорука вдалих справ та й взагалі щасливого життя. Якщо ви хочете забути про сум та відчути позитив, у цьому вам допоможуть 5 основних продуктів:

1. Шоколад. Доведено, що шоколад здатний підняти настрій. Він містить велику кількість речовин, які збільшують рівень серотоніну в мозку, внаслідок чого ви відчуваєте почуття щастя і умиротворення. Тому не дивно, що багато людей пов'язують радісними моменти з дитинства саме з шоколадними цукерками.

2. Морозиво. У ньому міститься в чотири рази більше вуглеводів, ніж у молоці. Морозиво зміцнює кісткову тканину, знижує кров'яний тиск, підвищує імунітет.

3. Банани. Вони корисні в будь-яку пору року. Банан є чудовим джерелом енергії, саме тому перед змаганнями, спортсмени споживають саме цей фрукт.

4. Овочевий салат, він теж джерело гарного настрою, тому що виробляє гормон щастя - ендорфін, який додасть позитиву не гірше шоколадки або чашечки кави. У такий салат краще класти побільше помідорів, болгарського перцю, часнику і буряка.

5. В жирній морській рибі є магічна кислота - Омега-3. Ось вона-то і підсилює дію антидепресантів і навіть замінює їх. Приймаючи цей продукт ви відчуєте прилив щастя, навіть від того, що це просто смачна рибка!

Статті до теми:

П’ять основних продуктів для жіночої краси [+ПОРАДИ]

Продукти, які руйнують пам’ять

Чим корисний березовий сік для краси та здоров'я





На правах реклами