Ми у Facebook
21.04.2015, 13:30

Рівненська «ВОЛЯ» передала автомобіль на АТО

У різний час у різний спосіб члени міської партійної організації політичної партії “Воля” у м.Рівне допомагали воїнам АТО. Оскільки команда партійців команда є досить молодою та не исельною, виникла ідея об'єднатись та подарувати невеликий подарунок для воїнів АТО від міської організації партії “Воля”.
- Виходячи з того, що військові просять будь-що, ми зібрали кошти та придбали для них автомобіль ВАЗ-2105. Це, звичайно, не новий броньований джип, але в хорошому стані і на ходу, - розповідають активісти Рівненської міської організації партії "ВОЛЯ".

Для того щоб «п'ятірка» доїхала до місця призначення, партійці витратили майже третину вартості авто на паливо. Волонтер Толчанов Р.Я., який допоміг доправити автомобіль в зону АТО, передав його представнику в/ч пп В4680 4-й МБ ГСАБ заст. командира взводу ст. сержанту Ковальчуку М.М.

- Разом з автомобілем ми передали військовим набори сухих борщів, цитрусові, чай, солодощі та інші продукти харчування, - розповідають у партії "ВОЛЯ". - Волонтерська робота нашої організації на цьому не припиняється, ми і надалі будемо всіляко підтримувати наших захисників Вітчизни.









До теми:

Підсумки конференції та засідання міської організації партії “Воля” у Рівному

Партія "ВОЛЯ": твори закони! Ставай депутатом!

Партія “ВОЛЯ” запрошує молодь Рівного формувати “Національний кадровий резерв”






На правах реклами