Ми у Facebook
01.05.2015, 16:15

Три жіночі риси, які дратують більшість чоловіків

Часто навіть найбільш стриманий чоловік не може витримати психологічної напруги з боку тендітної жінки. Які ж риси жінок можуть вивести сильну стать з рівноваги?
У стосунках між чоловіком та жінкою часто виникають непорозуміння з різних причин. Але, виявляється, три основні жіночі риси можуть довести чоловіка до нервового зриву:

1. Безперервна трагічність. Середньостатистична жінка постійно переживає масу емоцій. Серед них багато негативних, які часто супроводжуються скаргами, тривогами, безпричинними переживаннями, образами і т.д. Жінки прагнуть поділитися з чоловіками усіма своїми роздумами і підозрами, що часто виводить чоловіків із себе.

2. Щедрість в спілкуванні. Всім відомо, що жінки люблять поговорити. Насправді і багатьом чоловікам притаманна така риса, яка часто проявляється на чоловічих посиденьках. Але, все ж, сильна стать не визнає своїх огріхів у спілкуванні і часто критикує жінок за таку схильність.

3. Третій спосіб, за допомогою якого дама може довести чоловіка до несамовитого стану - наполегливе і обширне бажання взяти участь у справах. Жінка часто хоче поцікавитися чи не втомився чоловік, трохи пізніше перевірити, чи не зголоднів і т.д. Жаль, що чоловіки не хочуть розуміти турботу жінок і сприймають її як надокучання.

Статті до теми:

Що у жінці найбільше приваблює чоловіків?

Рейтинг найбільш нервових жіночих професій

Топ-5 продуктів, які допоможуть підняти настрій





На правах реклами