Ми у Facebook
02.05.2015, 12:45

Центральний парк Рівного відкриває весняно-літній ювілейний сезон

1 травня парк культури та відпочинку ім. Т.Шевченка розпочинає 75-й сезон своєї сучасної історії. А в неділю, 3 травня, о 12:00 відбудуться основні заходи з нагоди відкриття весняно-літнього сезону.
Весна у парку Шевченка. Фото Анатолія Похилюка

75 років тому центральному парку Рівного було присвоєно ім'я Тараса Шевченка, і саме від цього дня розпочався відлік його сучасної історії.

Готуючись до сезону відпочинку в улюбленому парку рівнян, комунальні працівники поклали нову бруківку біля барельєфа Тарасові Шевченку, кілька тижнів обрізали старі гілки та висаджували нові дерева. А щоб молоді насадження та квіти не знищували й не крали, у потаємних місцях в майбутньому збираються встановити 5-6 відеокамер для нічного спостереження.

У неділю, 3 травня, відбудуться основні заходи з нагоди відкриття весняно-літнього сезону у парку культури та відпочинку імені Т.Г.Шевченка. Початок о 12.00, працюють атракціони. Про це повідомили з ДКП "Міське об’єднання парків культури та відпочинку м.Рівного".

Також 1 травня у парку Хіміків відкривають мотузковий парк для дітей, де будуть маршрути з перешкодами і дитяча тарзанка, інформує rtb.rv.ua. Тим часом мікрорайон «Ювілейний» готується до пляжного сезону біля місцевого ставка.



СТАТТІ ДО ТЕМИ:
У рівненському парку - новий атракціон [+Фото]
Рівне: мистецько-культурні заходи 3 - 10 травня
У Рівному показово годуватимуть левів





На правах реклами