Ми у Facebook
05.05.2015, 15:15

Сьогодні розпочинається новий турецький серіал «Моя кохана Діла» [Фото+Відео]

Із 5 травня рівненські шанувальниці турецьких серіалів, засмучені смертю Феріхи на її весіллі, побачать нову мелодраму – про любов молодої вдови до свого заклятого ворога.
Рівненські глядачки каналу 1+1 зі сльозами на очах дивились драматичний фінал улюбленого турецького серіалу «Сила кохання Феріхи».

В останньому епізоді серіалу 30 квітня нарешті відбулося довгоочікуване весілля головної героїні та красеня Еміра. Проте, на жаль, подружжя не встигло насолодитися довгоочікуваним щастям. Під час першого весільного танцю пролунали постріли... Феріху вбив її колишній наречений…

Так несподівано закінчити цілком рейтинговий проект у 2012 році творців серіалу змусила важка хвороба актриси Вахіде Гьордюм (мама головної героїні)– у неї виявили рак. Після тривалої перерви виконавиця ролі Феріхи Хазал Кая підписала контракт на зйомки в іншому проекті. Режисери вирішили продовжити історію без героїні. Останній сезон серіалу фактично став новими проектом. Його назвали "Шлях Еміра", а головного героя зіграв Чагатай Улусой.

І ось радісна новина - прем'єра нової мелодрами на каналі "1+1" 5 травня о 17:10.

Головні ролі в цій стрічці зіграли відомі турецькі актори Хатідже Шенділь та Еркан Петеккая.



Серіал має назву «Моя улюблена Діла» і створений за мотивами однойменного роману турецького письменника Неджаті Джумалі, написаного в 1977 році.

Оригінальна назва стрічки – "Dila Hanim" ("Пані Діла"). Мелодраму знято у 2012 році.



У центрі сюжету – молода вдова Діла, чий чоловік загинув у стрілянині, захищаючи рідного брата. Красуня поклялася розшукати і помститися вбивці чоловіка. Але доля зіграла з нею злий жарт: Діла знайомиться з Ризою і закохується в нього, навіть не здогадуючись, що перед нею - її найлютіший ворог, якому вона присягнулася помститися.

Головну роль у серіалі зіграла відома турецька актриса актриса Хатідже Шенділь.



Її коханий ворог Риза (актор Еркан Петеккая)



Отже, дивимось турецьку мелодраму "Моя кохана Діла" з понеділка по п'ятницю о 17:10 на «1+1».

Фото зі спільноти серіалу vk.com/kohana_dila

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Після «Королька» - «Сила кохання Феріхи» [+Фото]
«Корольок» закінчився - актори підтвердили, що мають стосунки





На правах реклами