Ми у Facebook
08.05.2015, 15:30

У Луцьку дзюдоїст із Квасилова здобув золото та звання майстра спорту

Наприкінці квітня Ігор Ошманін, дзюдоїст із Квасилова, став найкращим у своїй ваговій категорії на всеукраїнських змаганнях, котрі пройшли в Луцьку. Крім золотої медалі, рівненський спортсмен виборов ще й звання спорту.
Восьмий всеукраїнський турнір з дзюдо на призи заслуженого майстра спорту України, призера Олімпійських ігор в Сіднеї Руслана Машуренка, відбувався у сусідньому обласному центрі 24-26 квітня.

Всього на цих змаганнях зібралися найсильніші дзюдоїсти країни з чотирнадцяти областей, котрі боролися за призові місця та звання майстрів спорту України.
Відзначимо, що Ігор Ошманін вже декілька років поспіль не без успіху брав участь у даному турнірі і завоювував бронзові нагороди. Нарешті, цьогоріч йому вдалося стати першим, виконавши, таким чином, норматив майстра спорту України з дзюдо.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Кубку світу з дзюдо рівненські спортсмени вибороли 9 медалей

Представник Рівненщини вперше став чемпіоном України з бойового самбо

У лютому 2015 року Ошманін у Львові на національному чемпіонаті з самбо вже зупинявся за крок до цього звання, але програв вирішальний бій за бронзову нагороду.

Щодо результатів інших вихованців квасилівської школи дзюдо, то срібною призеркою Всеукраїнського турніру з дзюдо стала Анастасія Лопуга у ваговій категорії 57 кг. Бронзові нагороди здобули Ігор Кухар (73 кг) та Максим Дудяк (60 кг).






На правах реклами