Ми у Facebook
03.06.2015, 19:30

Чоловіче схуднення: руйнуємо міфи

Продовжуємо розмову про чоловіче схуднення. На цей раз спробуємо зруйнувати міфи, якими оточені чоловіки, охочі привести своє тіло в порядок. Звичайно, про те, що худнуть не всім чоловікам хочеться говорити, але зате добре виглядати хоче кожен.
Міф перший. Менше відкриваєш рот, не їж і тоді схуднеш. На жаль, це неправда. Якщо чоловік не буде їсти, то у нього з початку почне боліти голова, а закінчиться все тимчасовим виснаженням, після чого він почне поглинати їжу у величезних кількостях, тому що втриматися дуже важко. У результаті вага набирається ще більше.

Міф другий. Їсти мало вигідно. І знову це не так. Треба чітко розуміти, що схуднення - дорогий процес. Доведеться харчуватися вибірково, вибирати незвичайні продукти. Той же знежирений сир коштує дорожче звичайного. І взагалі здорова, очищена їжа коштує дорожче так званої шкідливою.

Міф третій. Чоловік зможе схуднути в будь-який момент. Ох, якби так було все просто. Інакше не було б стільки невдах на цьому терені. Вони занадто легковажно поставилися до схуднення. До процесу схуднення необхідно ставиться серйозно. Це методи проб і помилок, експерименти і контроль. Адже не дарма йдуть на прийом до дієтологів, адже дієтологія - це серйозна медична спеціальність.

Міф четвертий. Новий гардероб - не проблема. Міф! Після схуднення чоловікові доведеться змінювати гардероб. Адже якщо у вас зараз 54-й розмір, то при схудненні набуваєте 52, 50, 48... А якщо ще й фігура нестандартна? Знову доведеться витрачатися ...

Міф п'ятий.
Схуднути допоможе спорт. І знову неправда. Спорт здатний привести м'язи в порядок, може сприяти схудненню. Однак, всі спортсмени дотримуються особливому плану харчування. Інакше організм буде прагнути забезпечити собі запас енергії. І де у нас склад енергії? У жирі. Тому схуднення можливо лише при занятті спортом і правильному харчуванні.

Чоловіче схуднення – це модно!

Міф шостий. Секс допомагає чоловікові в схудненні. Дурниця! Ступінь сексуальності не залежить від об'єму талії - це внутрішній стан. Адже так?

Міф сьомий. Заради схуднення доведеться відмовитися від смачної і улюбленої їжі. Добре, що це не так. Якщо чоловік починає харчуватися здоровими, але позбавленими смаку продуктами, то швидко зривається і поглинає велику кількість тієї самої улюбленої їжі, від якої так довго відмовлявся. Якщо чоловікові хочеться чогось смачненького, то можна небагато цього з'їсти. Ніколи не можна себе примушувати і мучитися.

Як худнуть зірки

Треба чітко розуміти, що правильне схуднення - це спосіб життя. Цей рух не просто до скидання зайвої ваги, а до загального оздоровлення. Для початку важливіше за все змінити свій режим харчування. Крім скорочення переліку продуктів харчування, бажано проводити щотижневі розвантажувальні дні. Так само вечеряти треба за три години до сну. Ну а сон повинен бути не менше 7 годин на добу. Якщо мало спати, схуднути не вдасться. Ось такі поради для тих, хто починає замислюватися про схуднення.





На правах реклами