"Готуємо разом": гаспачо та полуничний тартар - рецепти [+Відео]

Відео приготування можна переглянути в медіагалереї порталу OGO.UA
Полуничний тартар з ванільним соусом

Для полуничного тартару потрібно:
полуниця очищена
полуниця перетерта
ванільний соус
м'ята
Приготування:
1 Полуницю нарізати кубиком, заправити перетертою полуницею.
2 Додати подрібнену м’яту. Перемішати.
3 Викласти через форму на тарілку. Полити ванільним соусом.
4 Прикрасити м’ятою
Для ванільного соусу:
вода
молоко
яєчні жовтки
цукор
ванільний цукор
Приготування:
1 Щоб маса не підгорала в каструлю налити води, додати молоко. Довести до кипіння. Зняти з вогню (охолодити~70C)
2 До яєчних жовтків додати цукор, ванільний цукор, збити.
3 Безперервно помішуючи додати підготовлену суміш.
4 На водяній бані довести до консистенції сметани.
5 Охолодити безперервно помішуючи.
ВІДЕО РЕЦЕПТ: Полуничний тартар з ванільним соусом
Гаспачо з томатів

Для холодного супу гаспачо нам потрібно:
Помідори бланшировані без шкіри
Соус табаско (або будь-який гострий соус)
Оцет Б’янко (білий)
Сік томатний
Орегано
Оливкова олія
Базилік
Часник
Сіль
Перець
Грінки
Соус песто
Приготування:
1 Помідори, сік, перець болгарський перебити на блендері разом з часником до однорідної маси.
2 Додати сіль, оцет б’янко, табаско, орегано.
3 Добре вимішати.
4 Вилити в тарілку. Полити олією, песто.
5 Прикрасити базиліком та грінками.
Грінки для гаспачо:
1 З батона зрізати шкірку. Нарізати кубиками та прямокутниками.
2 Замаринувати хлібці в спеціях, олії та часнику.
3 Підсушити в духовці або на сковорідці.
Щоб приготувати соус песто потрібно:
1 В посуд покласти базилік, горіхи кедрові, тертий сир пармезан, винний оцет, сік лимона 1/2 норми від оливкової олії.
2 Взбити блендером до однорідної маси.
3 Додати сіль, перець та збити блендером.
ВІДЕО РЕЦЕПТ: Гаспачо з томатів
Читайте також:
Готуємо літній апельсиновий сік: рецепт від читачки
Готуємо смачну халву вдома

помідори, полуниця, Олександр Медведь, Кампот, готуємо разом, літній рецепт, рецепти
Чи обов'язково змінювати документи після одруження?

Після реєстрації шлюбу в Україні подружжя має право змінити своє прізвище на спільне або взяти подвійне прізвище, розповідає начальниця Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Юлія Бабина.
переглядів: 230
Як позбутися ведмедки на городі: ефективні методи боротьби навесні

Дуже важливо почати боротьбу з ведмедкою вчасно (в кінці квітня – травні) до початку появи молодих особин шкідника.
переглядів: 168
Exist.ua – коли важлива якість та надійність запчастин

Exist.ua: великий вибір автозапчастин і моторних олив, пошук за VIN, мобільний додаток і швидка доставка по Україні для вашого авто
переглядів: 191
Програмування для дітей: як зробити навчання цікавим і ефективним?

Дізнайтесь, як зробити програмування для дітей цікавим та ефективним. Обирайте програми UA Teens у Львові та записуйтесь на заняття вже сьогодні!
переглядів: 186
Кавовий ритуал: як зернова кава змінює ваші ранки

Ранок — це не просто початок нового дня, це також час, коли ми налаштовуємося на правильний темп дня і формуємо свій настрій. У багатьох людей цей момент не обходиться без чашки ароматної кави. Але є різниця між справжньою зерновою кавою і швидким розчинним напоєм. Зернова кава — це якість та насичений смак. Хоча вона вимагає трохи більше часу та уваги при приготуванні, вона приносить набагато більше задоволення. Від процесу помелу до першого ковтка — це особлива медитація, яка допомагає сповільнитися, зосередитися і почати день усвідомлено.
переглядів: 192