Ми у Facebook
17.06.2015, 10:00

Вийшов свіжий номер рівненського глянцю "ВІТАЄМО!" [Анонс]

Про кого і про що дізнаються читачі рівненського глянцевого журналу "Вітаємо" зі сторінок його свіжого, літнього номера, який щойно побачив світ?
Герой центрального інтерв'ю номера - депутат Рівненської обласної ради Олексій Кособуцький. Активний політик і успішний бізнесмен, він є неординарною, глибокою, яскравою особистістю. Своїми цікавими думками та унікальним досвідом Олексій Кособуцький ділиться з читачами "Вітаємо!".

Літній номер рівненського глянцю виходить у червні, а червень - час випускних, та й Міжнародний день захисту дітей відзначається саме цього місяця. Тож логічно, що чимало матеріаів номера присвячено дітям - це і фоторепортаж про випускний-2015 та свято останнього дзвоника у Рівному, і знайомство з яскравими і неповторними маленькими учасниками фотоконкурсу від "Вітаємо!" та OGO.ua "Діти - наше майбутнє", і розповідь про такий цікавий пізнавальний захід для юних рівнян як дитячий мафіозний квест від студії "ЛОТОС-ІНВЕСТ".

У рубриці "Я в професії" - знайомство зі справжніми фахівцями своєї справи: засновницею "Школи нігтьового сервісу" в Рівному Юлією Щаблінською та адвокатом Оксаною Муравською. А під рубрикою "Знай наших" глянцевий журнал "Вітаємо!" розповідає про рівнянку Христину Сиволап, яка нині живе і працює у Києві. Фільм "Давай не сьогодні", режисером якого є наша землячка, спершу підкорив Україну, а цього літа викликав купу емоцій та позитивних відгуків на Каннському кінофестивалі!

Також у цьому номері "Вітаємо!" - прем'єра двох нових мультимедійних проектів Видавничого дому "ОГО", які поєднують можливості тексту і відео, друкованих ЗМІ та інтернету. Це проект "Готуємо разом", де знімальна група разом із читачами та глядачами навчиться готувати цікаві страви, які подають у кращих кафе і ресторанах Рівного. Перший випуск програми відзняли в рівненському ресторані "КАМПОТ", де шеф-кухар Олександр Медведь навчив ведучу Ольгу Данилюк та глядачів готувати полуничний тартар та гаспачо з томатів. А також - проект "Ваше здоров'я": поради лікарів та розповіді про різноманітні процедури, які можна зробити у медичних закладах Рівного. Гостя програми - головний лікар Рівненського обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом Олена Гандзюк.

Традиційно у журналі "Вітаємо!" - тематичний розділ "Давай одружимось" - поради нареченим, корисні адреси і телефони для тих, хто планує встати на рушничок щастя, і, звісно ж, яскраві весільні фото.

І це - лише частина того, що побачать читачі журналу "Вітаємо" на його яскравих глянцевих сторінках. Редактор Ольга Данилюк і вся творча команда видання гарантує рівнянам приємне та цікаве читання.



Отож, запитуйте журнал "ВІТАЄМО" у кіосках мережі торгівлі друкованою продукцією "ОГОПРЕС" та на пункті прийому оголошень Видавничого дому "ОГО" (м.Рівне, вул.Шкільна, 2, перший поверх, телефон (0362) 433-777).

А найближчим часом на порталі OGO.ua читайте матеріали зі свіжого номера журналу "Вітаємо!"





На правах реклами