Ми у Facebook
17.06.2015, 16:45

Дещо про виплати компенсації мобілізованим

Управління Державної фіскальноїслужби в Рівненській області повідомило про особливості виплат компенсації мобілізованим громадянам.
Згідно листа Державної казначейської служби України від 25.05.2015 року №14-11/315-15327 для забезпечень виплат підприємствам непотрібно відкривати окремі рахунки.

Механізм виплати компенсації організаціям затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 04.03.2015 року № 105 "Про затвердження Порядку виплати компенсації підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період".

ГУ ДФС зазначає, що виплата такої компенсації здійснюється за рахунок коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою 2501350 "Компенсація підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період". Міністерство соціальної політики України є головним розпорядником бюджетних коштів та виконавцем цієї програми.

Бюджетні кошти спрямовуються підприємствам, установам, організаціям на компенсацію витрат на виплату середнього заробітку працівникам, які працювали на таких підприємствах, в установах, організаціях на час призову на військову службу, не більше одного року – наголошують в ГУ ДФС у Рівненській області.

За матеріалами ГУ ДФС у Рівненській області


Читайте також:
За 5 місяців на Рівненщині працевлаштували більше 11 тисяч громадян

Рівне: податковий календар на червень





На правах реклами