Ми у Facebook
21.06.2015, 12:30

Як медиків Дубенщини вітали з професійним святом [+Фото]

18 червня в актовій залі Дубенської центральної районної лакарні зібрались медичні працівники району, аби відзначити своє професійне свято - День медичного працівника.
Привітати винуватців свята приїхали заступник голови Дубенської районної ради Олександр Козак та голова Дубенської районної державної адміністрації Юрій Парфенюк та вручили грамоти найдостойнішим медикам Дубенщини.

Для гостей свята був представлений вітальний концерт за участі зірок Дубенщини - тріо „Ярос” та „Семидубські молодички”. Звеселила всіх гумористична розповідь ведучого про різних лікарів та пригоди холпця в лікарні. В цей день працівники медицини отримали масу побажань, грамот та квітів.

- Охорона здоров’я є однією з трьох важливих складових, на яких тримається наша держава, адже без медицини, освіти і культури нації не буває. Нація повинна бути освіченою, культурно вихованою і здоровою. Тому велика шана лікарям, які допомагають нам бути здоровими впродовж всього життя. Низький уклін вам за вашу нелегку працю. Хай Господь Бог вам допомагає та береже вас та ваші сім’ї. Всього найкращого вам. Слава Україні!, - звернувся до медиків заступник голови Дубенської районної ради Олександр Козак.



За матеріалами прес-служби Дубенської районної ради

Читати також:

Сьогодні на Лебединці співатиме учасник "Х фактор"

Лідер гурту "Бумбокс" розповів про майбутній концерт у Рівному

У Сарнах відкриють мотузковий парк (ФОТО)





На правах реклами