Ми у Facebook
22.06.2015, 08:30

Рівне: "свободівець" очолив Держслужбу праці

Фото прес-служби Рівненської ОДА

Новостворена структура об'єднала в собі функції Держгірпромнагляду та Держінспекції праці.
Начальником новоствореного управління Державної служби з питань праці у Рівненській області призначили Олексія Бучинського, керівника фракції «Свобода» у Рівненській обласній раді та колишнього голову Рівненської райдержадміністрації. Його представлення на новій посаді відбулося 19 червня. Із Києва на нього приїхав голова Державної служби з питань праці Роман Чернега.

Структура, яку очолюватиме пан Бучинський, тільки формується. Минулої осені в країні створили Державну службу з питань праці, яка об’єднала в себе функції Держгірпромнагляду та інспекції з питань праці. Останні структури поки що паралельно працюють, проте зникнуть, коли служба з питань праці офіційно буде сформована. Частина працівників перейде у нове відомство, частина втратить роботу.

Управління Державної служби з питань праці буде здійснювати гірничий нагляд, контролюватиме, як дотримуються органи державної влади, підприємства та установи законодавства про працю, зайнятість населення, загальнообов'язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання і т.д., пише rivnepost.rv.ua. У Рівному управління буде розташоване на вулиці Лермонтова, 7.

До теми:

Олексій Бучинський: досьє

ВІДЕО: Олексій Бучиснький - у програмі "ТЕЛЕмайдан"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ