Ми у Facebook
22.06.2015, 12:00

В центрі Рівного порізали волонтера

21 червня 2015 р. об 11:30 поблизу магазину «Рубін», що знаходиться на Театральній площі, було здійснено напад на волонтера благодійної організації «Добровільна допомога Рівне».
Двоє чоловіків у стані алкогольного сп’яніння підійшли до волонтера та почали цікавитись наявністю документів на предмет реального волонтерства. Після пред’явлення волонтером посвідчення, один з чоловіків зацікавився документом, що знаходився на скриньці, після цього дістав «піку» (ріжучий предмет) та наніс два ріжучих удари, один пройшов по руці волонтера, інший по скриньці.



На момент приїзду працівників міліції та волонтерів, чоловіки покинули місце пригоди, але згодом були виявлені волонтерами вищезгаданої організації та затримані працівниками правоохоронних органів на території краєзнавчого музею, де один з нападників також встиг «відмітитись» (ображав працівників музею, розкидав експонати). Як виявилось згодом, нападник, котрий був затриманий на території краєзнавчого музею, мав при собі посвідчення працівника Антикорупційного бюро чи антикорупційного комітету (у деталі ми не вдавались).



Одразу ж на місці другого інциденту було встановлено особу нападника-хулігана. Ним виявився рівнянин Бортник Валерій Григорович 1979 року народження. Також зі слів очевидців було встановлено, що нападник мав відношення до такої організації, як Всеукраїнський волонтерський рух, та займався збором коштів для даної організації, зокрема на таких точках, як Екомаркет, центральна площа біля карети швидкої (про яку ми вже згадували), перехід Соборної до ТЦ Злата Плаза.

За матеріалами ТИПОВЕ РІВНЕ

Читати також:

Березнівщина: внаслідок аварії помер пішохід

Рівненщина: вбив товариша через гроші

У Рівному згорів Porche Cayenne





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ