Ми у Facebook
02.07.2015, 08:45

Сьогодні у Рівному відкриють нову велодоріжку

Сьогодні о 10 ранку впарку "Хімік" урочисто вдкриють велодоріжку, спроектовану членами парламенту дітей Рівного – вихованцями Палацу дітей та молоді.
Реалізації даного проекту передувала традиційна передноворічна зустріч мера міста Володимира Хомка з представниками учнівської молоді міста - вихованцями ПДМу.

Сьогодні у Рівному презентують маршрути для велосипедистів

У ході зустрічі був представлений проект-переможець конкурсу «Сучасник і Сучасниця 2013» в номінації «Ідея для банку» Маркевич Тетяни, учениці ЗОНІ № 27. Назва проекту: «Велодоріжки». Парламент дітей міста клопотав перед міським головою про реалізацію даного молодіжного соціального проекту.

Польський досвід облаштування велодоріжок, як приклад для Рівного

- Цей проект було реалізовано задля безпечної їзди дітей та молоді, де б вони змогли абсолютно безпечно для здоров’я вчитися кататися на велосипедах та проводити своє дозвілля з користю для здоров’я та комунікації між собою, - розповіла директор Рівненського ПДМу Ірина Первушевська.

У Луцьку з’явилась перша велодоріжка [+Фото]

У свою чергу міський голова запрошував депутатів Парламенту дітей активно долучитись до реалізації проекту на всіх його етапах, починаючи від проектування до забезпечення використання готових велодоріжок. Координатором проекту від Парламенту дітей міста Рівне було обрано Миколу Циганюка.





На правах реклами