Ми у Facebook
02.07.2015, 12:15

Заступника мера Рівного пересадили на велосипед

Міський голова Рівного Володимир Хомко доручив своєму заступнику Руслану Шевчуку займатися питаннями розвитку велоінфраструктури у місті.

Сам Володимир Хомко назвав Руслана Шевчука "молодим велосипедистом" і саме цим пояснив, що саме йому варто доручити вирішення цього питання.


Польський досвід облаштування велодоріжок, як приклад для Рівного


Сам пан Руслан про цю ініціативу прийняв і попросив на своїй сторінці у фейсбук допомоги рівнян.

У Рівному відкриють нову велодоріжку

- Любиш кататись? Люби і катайся)))
А якщо серйозно, то кататись на велосипеді я люблю з дитинства. Останні кілька років це стало захопленням і відпочинком. На вихідні проїхати кілька десятків кілометрів. В компанії, з сім'єю чи просто самому. Ну й корисно. У нас час автомобілів і комп'ютерів. Ровер - це класно!
Вчора був на обговоренні програми розвитку велоінфраструктури у Рівному. Вирішили зробити для початку один пілотний проект, а потім (навчившись і врахувавши нюанси) розвивати в нашому місті інфраструктуру. Оскільки у мене є велосипед, то Володимир Євгенович мене й призначив "крайнім" у цьому проекті.
Ну що ж, я навіть радий. Тільки треба й ваша допомога. Якщо маєте конкретні ідеї (тільки реальні) пропозиції і зауваження то обов'язково пишіть. Бо один у полі не воїн і ваша допомога згодиться. Потім відкатаємось)))



У Рівному прокладуть два нові тролейбусні маршрути







На правах реклами