Ми у Facebook
05.07.2015, 15:01

Гороскоп на тиждень 6 - 12 липня

Прогноз астрологів на тиждень для всіх знаків зодіаку.
ОВЕН (21.03-20.04). Ви легко розв'яжете всі питання, які відкладали у довгий ящик. Однак не піддавайтеся спокусам кардинально змінити свій соціальний та особистий статус. Найсприятливіші дні тижня — субота й неділя.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Досить напружені трудові будні. Постарайтеся зберігати спокій, не метушіться, дійте за чітким планом і не намагайтеся перекласти свої обов'язки на інших. Вихідні вдалі для поїздок та подорожей, порадують великі покупки.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). На вас чекає гарний тиждень, буде багато зустрічей і нових вражень. Однак вирішуйте всі справи без поспіху та роздратування. Не лінуйтеся звернутись до колег, друзів та старших родичів за мудрою порадою та передовим досвідом.

РАК (22.06-23.07). Гарний настрій і творчий підйом дозволить швидко і легко вирішити досить складні організаційні питання. І все ж не намагайтесь осягнути неосяжне - бажання переробити одночасно велику кількість справ може призвести до перевтоми.

ЛЕВ (24.07-23.08). Якщо хочете завоювати авторитет, доведеться проявити твердість характеру. Не пропустіть важливу інформацію, це допоможе опинитися в потрібному місці у потрібний час. Вихідні присвятіть родинним справам.

ДІВА (24.08-23.09). Доведеться поборотись за місце під сонцем. Якщо розслабитесь і втратите лідерські позиції, вас обженуть інші. Однак не дозволяйте себе втягнути в чужі інтриги та проблеми. У вихідні порадують приємні новини.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Тиждень сюрпризів, більшість з яких - приємні. Позбудьтеся дріб'язкових паперових клопотів та закрийте маленькі борги. У вихідні розслабтесь, відпочиньте разом з близькими та друзями на природі.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Час нарешті зайнятися завершенням найважливіших справ. Не забувайте про невиконані завдання та обіцянки, бо це може опинитись на поверхні у найближчому майбутньому. Побудьте на самоті в суботу, а в неділю виберіться з дому.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). На роботі - застій. Буде важко зосередитися на поточних питаннях, можливі непорозуміння, про нові справи взагалі мова не йде. Постарайтесь не зациклюватися на особистих та сімейних проблемах, не йдіть на скандал. А ближче до вихідних все стане на звичні місця.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Тиждень таємних переживань, душа буде прагнути любові та турботи. У стосунках з рідними та коханими можливі розбіжності. Не загострюйте ситуацію, краще порадьтесь зі старим другом.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Сприятливий період. Важливі зміни імовірні в діловому та особистому житті. Буде навіть трохи ніяково. Для повного щастя. Намагайтеся не сперечатися з начальством і не спізнюватися на роботу.

РИБИ (20.02-20.03). Постарайтеся менше лінуватися і сперечатися, дійте, рухайтесь, шукайте нові можливості. І тоді удача та добробут полюблять вас та ваш дім. У вихідні велике значення матиме підтримка близьких.

«Рівненська газета» № 27 від 2 липня 2015

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
ЩОДЕННИЙ ГОРОСКОП

Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку

Найкращі дні 2015 року - астрологічний календар





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ