Ми у Facebook
21.07.2015, 14:15

«Верес» завершив буковинський збір двома поразками

Рівненський «Верес» закінчив свої перші передсезонні збори у Вижниці, що в Чернівецькій області. Прощання з Буковиною виявилося мінорним - у двох останніх контрольних поєдинках рівненчани двічі поступилися.
Після мінімальної поразки у грі проти чернівецької «Буковини», майбутніх конкурентів в другій лізі Чемпіонату України з рахунком 0:1, «Верес» програв і зустріч для лідера чемпіонату Чернівецької області – ФК «Волока».

У Рівному презентували нових гравців "Вереса" [Фото+СПИСОК]

«Початок гри та майже увесь перший тайм мені сподобався, команда перегравала опонента, і намагалася чітко виконувати настанови та дотримуватись дисципліни та тактики, потім же, ми дали спробувати свої сили усім іншим футболістам, на жаль, більшість з них не справилися з поставленим завданням, як підсумок поразка 1:3. Незважаючи на те, що часу для підготовки команди у нас взагалі немає, вже зараз ми визначились з певною групою футболістів, які складуть основу команди на полі. Звісно, роботи багато, але відмовлятися від поставленого завдання вихід до першої ліги за один сезон ніхто не збирається, і ще буде невеличке підсилення, і тоді команда покаже, на що воно насправді спроможна», - прокоментував останній поєдинок «Вереса» на зборах головний тренер рівненчан Олег Лутков.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Верес» на зборах у Вижниці розгромив «Карпати»

Біля керма «Вереса» став колишній тренер запорізького «Металурга»

У неділю 19 липня РФК «Верес» повернувся у рідне місто. Команда поселилася у готельно-ресторанному комплексі «Айвенго», де проживатиме протягом найближчого місяця.

Нагадаємо, що відновлений рівненський «Верес» свою першу офіційну гру у статусі професійного клубу проведе у столиці України 22 липня у рамках попереднього етапу Кубка України. Суперником рівненчан стане київський «Арсенал», який прийматиме рівненську команду на «Княжій Арені» в смт Щасливе.






На правах реклами