Ми у Facebook
28.07.2015, 18:27

Створи свій образ! 15 кроків до тріумфу

Стиль — це індивідуальна творчість на щодня і на все життя. І тільки від тебе залежить, наскільки цікавий твій стиль оточуючим, наскільки він заворожує, змушує захоплюватися чи наслідувати.
1. Глянь на себе у дзеркало. Подобається відображення?
Якщо вважаєш, що виглядаєш жахливо, починай працювати над власним стилем ізсередини.
На власне відображення треба реагувати не інакше, як: “Чудово! А розпатлане волосся додає мені легкої сексуальності. Треба буде запам’ятати і використовувати при нагоді...”
2. Стильна людина рідко дивиться в дзеркало. А навіщо, якщо і так усе чудово.
3. Обирай стиль під свій характер і особливості фігури.

Типові помилки:
• повні темпераментні жінки натягують на себе чорні плаття замість того, щоб одягнути вільне яскраве і квітчасте, посміхатися, виглядати життєрадісно. Повноту приховати неможливо, а подати її як достоїнство навіть треба — гарної людини обов’язково повинно бути багато!
• чоловіки чого тільки не придумують, маскуючи рідке волосся. Навіщо? Негарно виглядає жирне неохайне волосся, а доглянута лисина робить людину розумною, досвідченою... загалом, “справжнього полковника”.

Одяг
4. Рішуче відмовся від речей, які тобі не пасують, але друзі кажуть, що вони нині модні: сидять не по фігурі, колір не підходить, розмір не твій...
5. Намагайся не виходити за рамки свого природного колориту, щоб не виглядати без смаку.
6. Купуй тільки той одяг, у якому почуваєшся комфортно. Обнова обов’язково повинна гармоніювати з тим, що вже є у твоєму гардеробі.
7. Зроби індивідуальний акцент в одязі. Наприклад, деякі чоловіки ходять тільки в капелюхах, а жінки колекціонують екзотичні шийні хустинки.
8. Стильна людина завжди виглядає ефектно — не тільки в офісі чи на вечірці, але і вдома, коли ніхто не бачить. Утім, у тебе напевно є кому оцінити елегантну недбалість тих предметів туалету, які навряд чи доведеться продемонструвати колегам.

Ідеї. Де взяти?
9. Кіно. Придивися, хто з акторів (персонажів) схожий на тебе. Порівняй темперамент, сферу діяльності, фігуру... Потренуйся перед дзеркалом. Виходить? Додай в образ індивідуальних особливостей.
10. Мода. Нерозумно сліпо наслідувати — бери тільки ідеї: цікаве сполучення кольорів, оригінальну форму коміра, фасон штанів, вузол для краватки...
11. Життя. Ідеї можна черпати де завгодно — головне, зробити цей процес творчим, вносячи в нього деяку частку гумору. Тоді навіть лісова галявина чи міська суєта зможуть надихнути тебе.

Деталі
12. Хода. Метушлива хода і погана постава не додають елегантності. Навчися ходити.
13. Жести. Вивчи мову жестів і в звичайному житті вживай лише ті, котрі виражають твою відкритість для навколишніх.
14. Внутрішня культура. Стильна людина усвідомлює свою привабливість, але при цьому ніколи не буває зарозумілою і зверхньою. Ввічливість, шляхетність — оце основні якості.
15. Оточення. Стильною повинна бути не тільки зовнішність, але і:
- предмети, якими ти користуєшся
- будинок, де живеш
- їдальня, у якій обідаєш
- стіл, за яким працюєш
- місце відпочинку ...





На правах реклами