Ми у Facebook
30.07.2015, 19:00

Як позбутися синців під очима? [+Відео]

Втома, зміна клімату, нестача вітамінів - основні причини появи синців під очима. Позбутися цієї проблеми допоможуть прості рекомендації фахівців.
Поява темних кіл під очима - проблема, з якою стикаються більшість жінок.
Причинами виникнення синців можуть бути не лише зміни внутрішніх чи зовнішніх показників, а й генетична схильність, тонка шкіра під очима, алергія тощо.

У боротьбі з цією проблемою найкращим помічником стає введення в раціон продуктів з вмістом вітаміну К. У цьому допоможе споживання шпинату, цвітної і білокачанної капусти, щавлю, томатів, гарбуза. Це допоможе вам поліпшити ситуацію або, взагалі, позбавити від некрасивих відмітин під очима.
 
Можете також скористатися спеціальними кремами, в складі яких повинні міститися соя, морські водорості, вітамін С. Вони позитивно впливають на кровоносні судини і поліпшують стан шкіри навколо очей.
 
Фахівці рекомендують також натуральні домашні маски в боротьбі з синцями:

1. Бананова маска. Для цього розімніть один стиглий банан і змішайте його з ложкою теплого молока. Для цього необхідно розім'яти один стиглий банан і додати туди ложку теплого молока. Тримати маску на області кіл протягом 15-20 хвилин.
 
2. Персикова маска. Розімніть один персик та додайте ложку оливкої олії. Наносити треба на 15-20 хвилин.
 
3. Маска з жовтка. У збитий жовток додати чайну ложку меду і оливкової олії. Суміш збити ще раз нанести на шкіру навколо очей на 15-20 хвилин, а потім змити водою.
 
4. Апельсинова маска. Потрібно збити один жовток, додати по краплі соку апельсина та оливкової олії, а ще чайну ложку меду. Нанести на 10-15 хвилин.

Приховати проблему синців під очима допоможе також правильний макіяж. Про це розповів експерт програми "Все буде добре".



Такі прості рекомендації допоможуть позбутися синців під очима на деякий час, але для їх уникнення необхідно гарно висипатися, харчуватися та відпочивати.

Статті до теми:

Як побороти надмірну пітливість?

Здорові нігті за 15 хвилин в день

Як побороти сонливість: 10 способів





На правах реклами