Ми у Facebook
07.08.2015, 11:30

У Рівному представили нового начальника управління транспорту

Голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Чугунніков представив нового члена своєї команди – 32-річного захисника донецького аеропорту рівнянина Федора Мисюру. Він очолив обласне управління інфраструктури та промисловості.
Представлення нового керівника розпочалося із вручення йому нагороди «За мужність» ІІІ ступеня. Відповідний Указ Президента зачитав голова облдержадміністрації Віталій Чугунніков.

Представляючи Федора Мисюру як нового начальника управління, голова ОДА зазначив, що про це призначення вони домовилися ще у березні цього року.
«На той момент за результатами службового розслідування звільнився тодішній начальник управління, тож я запропонував Федору взяти на себе цей напрямок роботи. Тоді Федір попросив зачекати, доки завершиться курс реабілітації, і по його закінченні дав згоду доєднатися до нашої команди», - розповів Віталій Чугунніков.

Голова ОДА наголосив, що Федір не лише прославлений «кіборг» донецького аеропорту, але й висококласний фахівець, адже майже 10 років працював в міському управлінні транспорту. А отже часу для того, щоб зрозуміти усі тонкощі роботи, йому багато не потрібно.

Рівненський "кіборг" Федір Мисюра пoвернувся додому

Разом з цим Віталій Чугунніков окреслив й ті очікування, з якими призначає Федора Мисюру на посаду. Зокрема, це боротьба з корупцією та розробка нових, прозорих правил перевезень пасажирів в області.

- Ні для кого не секрет, що корупція в цій галузі процвітає. Та я сподіваюся, що Федору вдасться викорінити це явище з процесу визначення перевізників на тому чи іншому маршруті. Декілька місяців тому ми проводили громадські слухання щодо напрямків реформування міжміських перевезень. Сьогодні першочерговим завданням для Федора є розробка спільно з усіма учасниками цього ринку, нової, прозорої та збалансованої стратегії розвитку галузі міжміських перевезень. Я переконай, що це йому вдасться, - наголосив Віталій Чугунніков.

У Донецькому аеропорту підстрелили кіборга з Рівного

Також голова ОДА звернув увагу нового начальника управління на факти грубого порушення чинного законодавства з боку деяких перевізників. Зокрема, щодо пільгового проїзду учасників АТО. Віталій Чугунніков наголосив, що владі сьогодні вкрай важливо забезпечити виконання усіх соціальних гарантій для цієї категорії громадян. Адже саме завдяки цим людям ми ще втримуємо ворога та зберігаємо цілісність держави. Голова облдержадміністрації передав Федорові Мисюрі скаргу від учасника АТО на відмову з боку водія надати пільговий проїзд, гарантований державою, та попросив у найкоротші терміни розібратися в цій ситуації та покарати перевізника.

Стало відомо, хто очолить управління Держпраці (ДОСЬЄ)





На правах реклами