Ми у Facebook
07.08.2015, 13:45

Екс-гравець «Чорноморця» та «Волині» став граючим тренером ОДЕКа

В другій половині нинішнього футбольного сезону найбільш титуловану команду Рівненщини – оржівський ОДЕК – очолить Олег Шандрук. Уродженець Смиги має за плечима досвід виступів за такі клуби української Прем'єр-ліги як «Волинь», «Чорноморець», «Арсенал» та ФК «Севастополь».
Тренерські функції Олег Шандрук буде поєднувати з «обов'язками» гравця. Захисника ОДЕКа було представлено керівництвом команди відразу після другого півфінального матчу оржівців у Кубку області радивилівського «Сокола».

Начальник ОДЕКа Ярослав Кулаковський пояснив, що дані кадрові зміни пов`язані, передусім, із проханням головного тренера Григорія Шаламая. Вже тепер колишній коуч оржівців за станом здоров`я і віком не може виконувати такий значний обсяг роботи.

Сам пан Шаламай залишається в клубі та відповідатиме за юнацьку команду та селекційну роботу.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Прогнозований фінал: у Кубку області ОДЕК битиметься проти ФК «Малинськ»

ОДЕК оформив путівку до фіналу Чемпіонат України серед аматорів

Наразі гравці ОДЕКа перебувають у відпустках до 8 серпня, коли зберуться у Оржеві, де протягом восьми днів проводитиме інтенсивну підготовку до другої частини сезону 2015 року.

До першого офіційного матчу, а це буде фінал Кубку Рівненської області 23 серпня у Рівному на стадіоні «Авангард» з ФК «Малинськ», ОДЕК планує зіграти чотири контрольні поєдинки. Перша гра запланована на 15 серпня з волинською аматорською командою «Ласка» з Боратина.






На правах реклами