Ми у Facebook
12.08.2015, 17:45

У суперечці «Вереса» та «Карпат» перемогли … гощанці [Фото+Відео]

В селі Симонів Гощанського району 9 серпня відбувся традиційний футбольний турнір, в якому взяли участь ветерани львівських «Карпат» та рівненського «Вереса». Щоправда, підсумкову перемогу у цих змаганнях святкував менш іменитий клуб – представник обласної першої ліги ФК «Гоща-АМАКО».
Загалом у футбольному бліц-турнірі, приуроченому святу «Маковій настає – Благодать нам дає!», було проведено четверо поєдинків тривалістю по 40 хвилин кожен.

Першими на поле сільського стадіону вийшли ветерани «Вереса» та місцевої команди АМАКО, яка бере участь у районному чемпіонаті. Більш молодші гравці виявилися більше пристосованішими до літньої спеки і тричі вразили ворота Юрія Кубишкіна у другому таймі, хоча ще у першій половині вересівець Вадим Васильєв змарнував три чудові нагоди вразити ворота суперника. Отож, 3:0 на користь команди з Симонова.

У другому півфіналі ФК «Гоща-АМАКО» завдяки дублю Володимира Гайдука, який відзначився ще у першому таймі, розібралися із ветеранським складом «Карпат» - 2:0.

Матч за почесне третє місце між «Вересом» і «Карпатами» став справжньої битвою досвіду, в якому перемогу святкували львів’яни. Карпатівці забили два м’ячі, на які вересівці відповіли лише одним – підсумковий результат 2:1.

В «амаківському» фіналі господарі поля першими пропустили гол, коли відзначився Володимир Гайдук, проте ще до перерви зрівняли рахунок. Втім, у другій двадцятихвилинці ФК «Гоща-АМАКО» знову вийшов уперед (м’яч на рахунку Олександра Любара), а під завісу поєдинку Олександр Ловинюк поставив ефектну крапку дальнім ударом в дев’ятку – 3:1.

Організатором цього футбольного свята для своїх земляків став уродженець Симонова Віталій Скоцик, голова Агарної партії України.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Ветерани львівських «Карпат» зіграють із рівненськими аматорами

Ветерани київського «Динамо» мінімально поступилися аматорам із Гощі

Нагадаємо, що 19 липня в Гощі відбулася товариська гра між ветеранами – зірками українського футболу з «Динамо» (Київ) та місцевою командою ФК «Гоща-АМАКО», котра виступає у першій обласній лізі.

Більше фото - на сторінці Анатолій Мізерний


























На правах реклами