Ми у Facebook
19.08.2015, 19:15

У Румунії автобус з громадянами України потрапив у ДТП

Наразі про те, чи є у ДТП постраждалі з Рівненщини - невідомо
У Румунії турецький автобус, в якому знаходилися, зокрема, громадяни України, потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, загинули дві людини, 12 отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства закордонних справ України (МЗС).

"За повідомленням Посольства України в Румунії, вранці 19 серпня на трасі поблизу р. Браїла (Румунія) автобус з турецькими реєстраційними номерними знаками, який прямував за маршрутом Стамбул - Кишинів, потрапив в аварію", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, в автобусі перебували 50 пасажирів, у тому числі громадяни України.

В результаті аварії загинули 2 людини, серед яких 1 дитина, 12 - важко травмовано. Румунські рятувальні служби організують транспортування потерпілих вертольотом в медичні установи Бухареста. На місце ДТП відправився консул Посольства України в Румунії.

У МЗС підкреслили, що справа перебуває на контролі МЗС України, проте поки неясно чи є українці серед загиблих або постраждалих у цьому ДТП, передає РБК.

Нагадаємо, раніше про це ДТП в Румунії повідомляли українські ЗМІ, посилаючись при цьому на румунське видання, яке не згадувало про наявність громадян України в автобусі. Видання повідомляло, що в автобусі знаходилися переважно громадяни Молдови.

Зазначимо, це вже не перше ДТП за участю українців в Румунії. Так, 15 серпня в Румунії сталася аварія за участю мікроавтобуса з українськими номерами. У дорожньо-транспортній пригоді загинула громадянка України, ще двоє громадян постраждали. До цього, 9 серпня 2015 р., на трасі в Румунії сталося ДТП з автобусом, що перевозив 51 громадянина України. В результаті аварії двоє громадян України загинули, серед них - одна дитина.





На правах реклами