Ми у Facebook
20.08.2015, 08:30

Відбувся 6 етап кубка Рівненської області з шахів

15-16 серпня в селищі Клесів Сарненського району відбувся 6 етап кубка Рівненської області з шахів 2015 року "Полісся Бурштин".
В представницькому турнірі взяли участь 50 шахістів з Рівненської, Житомирської, Хмельницької та Львівської областей. З результатом 8 очок з 9 можливих перемогу в змаганнях здобув Клюка Сергій з Рівного, 2 місце у Хитрича Романа з Бердичева, 3 місце в Кохно Олександра з Рівного.

Президент Рівненської обласної федерації шахів Володимир Ковальчук — про секрети успіху шахів на Рівненщині [+ІНТЕРВ'Ю]

За підсумками змагань цінні подарунки отримали шахісти, які зайняли 1-6 місця, кращий клесівський шахіст, а також кращі серед жінок та ветеранів. Переможець до того ж отримав в нагороду неповторну бурштинову картину.

Вибір "ОГО": Володимир Ковальчук - шаховий генерал

Кращими серед рівненчан стали Клюка Сергій (Рівне), Кохно Олександр (Рівне), Іллюк Петро (Березне), Параниця Олександр (Сарни), Затирка Максим (Костопіль), Жакун Олексій (Дубровиця), Цицюра Олександр (Сарни), Атаманець Василь (Березне), які розташувалися відповідно на 1, 3, 6, 9, 10, 11, 12 та 16 місцях.

Після 6-х етапів обласної шахової серії Гран-Прі найбільшу кількість балів мають Кохно Олександр – 42, Клюка Сергій – 36, Матвійчук Олександр – 30, Петренко Олександр - 17, Шинкарчук Максим – 13 (всі з Рівного), Жакун Олексій (Дубровиця) - 12, Намінський Ігор (Здолбунів) - 10.

20 липня - День шахів: як розвиваються шахи на Рівненщині [+ІНТЕРВ'Ю]

З поміж більш ніж як півтори сотні інтелектуальних спортсменів Рівненщини, що регулярно приймають участь в кубкових баталіях, в свої залікові скарбнички здобули очки вже більше двох десятків учасників.

Всього в рамках кубкових змагань 2015 року, що проводяться Рівненською обласною федерацією шахів, заплановано провести 10 турнірів в різних населених пунктах Рівненщини. Наступний подібний шаховий захід відбудеться 12-13 вересня в Кузнецовську.





На правах реклами