Ми у Facebook
25.08.2015, 19:00

У Кузнецовську розгорнули 105-метровий прапор України

Феєрверком святкових подій відзначили рівненські атомники День національного прапора та День незалежності України.
Під час святкувань влаштовувалися ярмарки, виставки, концерти та апофеозом став парад вишиванок, який супроводжувався розгортанням учасниками свята величезного єдиного прапора довжиною 105 м.

Кульмінацією святкування Дня Прапора у Кузнецовську стало підняття на головній площі міста Державного прапора, який освятив Благочинний Володимирецького району.

День Незалежності відзначено розмаїттям виставок митців Кузнецовська, ярмаркою декоративно-ужиткового мистецтва, зокрема, hand-made робіт колективу «Творчої кузні», театралізованими програмами та конкурсами. Проанансований заздалегідь парад вишиванок супроводжувався виносом величезного довжиною 105 м національного прапора України, утвореним з невеликих частин, які презентували представники установ та підприємств міста. Найбільшою делегацією була представлена Рівненська АЕС на чолі з її генеральним директором Павлом Павлишиним. У переддень свят працівники РАЕС відзначилися ще одним рекордом підприємства - атомники у вишиванках відтворили живий герб України.

На завершення дійства після Спільної молитви за Україну та музичної молодіжної програми літературно-мистецька композиція «Свіча єднання» стала зворушливим підсумком святкування – творча молодь роздавала учасникам свята запалені свічки, які символізували і пам’ять за загиблими за незалежність країни, і мрії про майбутнє держави.

Читати також:

Живі скульптури гуляли центром Рівного

У Рівному відкрили виставку авторських вишиванок

ФОТО - Як у Рівному святкували День Незалежності





На правах реклами