Ми у Facebook
26.08.2015, 17:15

Як працювала Рівненська АЕС у серпні

Енергоблоками Рівненської АЕС з початку серпня вироблено понад мільярд кіловат-годин електроенергії.
Планове завдання місяця становить 1 млрд. 289 млн. кВт год електроенергії. З початку року виробництво електроенергії складає 11,7 млрд. кВт год, що на 1,9 млрд. кВт год електроенергії більше, ніж за відповідний період минулого року.

Станом на 8 годину 26 серпня у роботі перебувають три енергоблоки Рівненської АЕС із сумарним навантаженням 1770 МВт. Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає.

На енергоблоці № 4 (ВВЕР-1000) – 37-а доба середнього планово-попереджувального ремонту. У ремонті – обладнання третього каналу системи безпеки. Проводяться операції з перевантаження ядерного палива в активній зоні реактора. Проводиться підготовка до ущільнення парогенераторів. Продовжується ремонт підшипників турбоагрегату ТА-6 та роботи на циліндрах низького тиску ЦНТ-1 та ЦНТ-4 турбоустановки. Проведено високовольтні випробування обмотки статора генератора Г-6. Усі ремонтні роботи виконуються згідно з графіком.

За минулу добу енергоблоками РАЕС вироблено 41,5 млн. кВт год електроенергії, з початку місяця –1 млрд. 34,8 млн. кВт год електроенергії та з початку року – 11 млрд. 709,5 млн. кВт год електроенергії.

Порушень меж і умов безпечної експлуатації не було.

Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався й перебуває у межах діючих норм.

Читати також:

На РАЕС не працюють два енергоблоки

РАЕС та Кузнецовськ відзначили 40-річний ювілей рекордами та феєрверком [+Фото]





На правах реклами