Ми у Facebook
01.09.2015, 14:30

Рівненщина: водія вбили за те, що створив аварійну ситуацію на дорозі

30 серпня до Зарічненського районного відділу надійшло повідомлення фельдшера районної лікарні, що в селі Бродниця до смерті побили чоловіка
Про це повідомили з СЗГ УМВС України в Рівненській області.

Міліціонери встановили, що потерпілим є 48-річний місцевий житель. Того злощасного дня чоловік, рухаючись власним автомобілем «Форд-Транзит», саме виїжджав з вулиці села на автодорогу сполученням Дубровиця-Зарічне. У цей час біля нього зупинився автомобіль марки ВАЗ 2107, у якому перебувало двоє чоловіків. Один з них вийшов з авто та, підійшовши до потерпілого, наніс останньому кілька ударів в обличчя, після чого сів в автомобіль і поїхав у невідомому напрямку. Від отриманих травм чоловік помер на місці події. Його тіло направили в морг для проведення судово-медичної експертизи. Згідно з висновком смерть чоловіка настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми, крововиливу під м’яку мозкову оболонку, забою мозку.



На Рівненщині троє молодиків напали на вулиці на чоловіка

— Того ж дня оперативники обласного управління карного розшуку разом зі своїми колегами із Зарічненського райвідділу встановили та затримали нападника,— повідомив заступник начальника УМВС України в Рівненській області Володимир Голубош. – Ним виявився 35-річний житель Костополя. Чоловік затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Кузнецовського міського відділу міліції.

Затриманий розповів, що коли він рухався автодорогою сполученням Рівне-Зарічне у селі Бродниця водій автомобіля «Форд-Транзит», виїжджаючи з подвір'я створив аварійну ситуацію. Обурений костопільчанин різко загальмував, вийшов зі своєї автівки, вдарив кілька разів обличчя іншого водія і смикнув його, так, що чоловік випав з транспортного засобу на асфальт. Після цього, дещо заспокоївшись, водій ВАЗ 2107 повернувся до свого авто та поїхав у своїх справах, навіть не підозрюючи, що позбавив людину життя.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини