Ми у Facebook
04.09.2015, 18:00

КАРТА АТО 4 вересня: загибель військового та обстріли з гранатометів

tsn.ua

За добу ворог 5 разів порушив перемир'я.
Упродовж минулої доби ситуація на Донбасі залишалася достатньо стабільною. Вчора відбулося 5 епізодів порушення режиму тиші з боку противника. Важке озброєння при цьому не застосовувалося, - повідомляє ТСН.ua.

Внаслідок бойових дій один український військовий загинув, поранених немає. Такі факти оприлюднив сьогодні на брифінгу речник Адміністрації президента з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

Сьогодні на Здолбунівщині ховають загиблого в АТО Романа Віднічука

Луганський напрямок Тут відбулася збройна провокація противника у Кримському, що на північ від Бахмутської траси – протягом півгодини ворог вів вогонь з гранатомета.



Картини з Рівненщини зцілюють учасників АТО

Донецький напрямок Бойові дії вчора велися лише в районі Донецького аеропорту. На захід і південь від Авдіївки бойовики тричі відкривали вогонь по українських позиціях зі стрілецької зброї і гранатометів. Поблизу Опитного ворог здійснив кілька пострілів зі 82-мм міномета. Раніше тристороння контактна група щодо Донбасу і бойовики заявили про дотримання режиму припинення вогню. Такий висновок був зроблений на підставі доповідей офіцерів із Спільного центру з контролю і координації, а також представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.





На правах реклами