Як правильно зберігати картоплю вдома [+ПОРАДИ]
Відразу після збирання врожаю рекомендується просушити картоплю на сонці протягом 2-3 годин, тоді її легше буде відокремити від землі і зменшиться ризик загнивання бульб. Потім сортуємо картоплю, пошкоджені бульби відкладаємо і вживаємо в їжу в першу чергу. Тепер нам потрібно створити картоплі умови для проходження профілактичного періоду. Триває цей період 2-3 тижні, і саме тоді, можуть виявитися приховані досі хвороби та грибкові інфекції. У цей період також відбувається "заліковування” картоплею пошкоджень, завданих при зборі врожаю та доставки. Оптимальна температура в період підготовки 12-16 градусів і вологості 90%.
ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПОРАД
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Якою буде осінь 2015: прогнози синоптиків та народні прикмети
Посівний календар на вересень 2015 [+ПОРАДИ]
До 1 березня необхідно оновити декларації для дітей: детальна інструкція
З 1 березня 2025 року декларації ваших дітей можуть стати недійсними. Згідно з новими правилами, затвердженими Кабінетом Міністрів, з 1 березня 2025 року всі декларації про вибір лікаря для дітей мають пройти верифікацію.
переглядів: 198
В роботі сервісних центрів МВС запроваджено тимчасові обмеження
З 1 лютого 2025 року тимчасово призупинено прийом документів для реєстрації та перереєстрації транспортних засобів.
переглядів: 194
Рівненський зоопарк шукає працівників: хто потрібен на роботу
Обіцяють, що навчать та розкажуть усе, що треба. Головне - бажання працювати та дбайливо ставитись до пухнастих підопічних.
переглядів: 1977
Яйця по-флорентійськи: рецепт королівського сніданку
Якщо ви шукаєте ідею для незвичайного сніданку, зверніть увагу на яйця по-флорентійськи. Ця витончена страва поєднує ніжні яйця-пашот, ніжний шпинат і оксамитовий голландський соус.
переглядів: 260
Гармонія та рефлексія: астропрогноз на неділю
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 2 лютого.
переглядів: 310