Ми у Facebook
17.09.2015, 13:30

Фінал аматорського чемпіонату України: ОДЕК виграв, але… програв [+Відео]

Оржівський ОДЕК здобув другу поспіль перемогу у фінальній частині Чемпіонату України серед аматорів. Із рахунком 1:0 представник Рівненщини обіграв ФК «Інгулець-2». Проте перемога виявилася піррова - через участь у матчі дискваліфікованого гравця, оржівцям зарахували технічну поразку 0:3.
Другий матч команда із Оржева проводила у селищі Сарата Одеської області проти ФК «Інгулець-2» із села Петрове, Кіровоградська область. Єдиний м’яч у поєдинку провів «одеківець» Вадим Панас після сильного прострілу з флангу.

Проте через участь дискваліфікованого гравця ОДЕКа Сергія Шаюка у поєдинку проти кіровоградців оржівській команді зарахували технічну поразку 0:3.

Начальник клубу з Оржева Ярослав Кулаковський висловив своє обурення подібною ситуацією. За його словами, після попередньої гри з місцевим колективом «Балкани» у суддівському протоколі жовтої картки у Шаюка не було, а оржівський клуб свідомо підставили. На переконання пана Кулаковського, таким чином, організатори фінальної частини роблять усе, щоб саме господарі турніру - «Балкани» - посіли перше місце в групі та поборолися за «золото» чемпіонату.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

ОДЕК оформив путівку до фіналу Чемпіонат України серед аматорів

ОДЕК розпочав фінал аматорського чемпіонату з перемоги

Таким чином, 17 вересня в останньому турі «Балкани» гратимуть з ФК «Інгулець-2», а ОДЕК – з «Єдністю» з Плисок. Наразі всі чотири клуби мають шанси стати першими в групі – в усіх по три очки, а за їх рівності перевага надається команді з кращою різницею забитих-пропущених м’ячів.







На правах реклами