Ми у Facebook
22.09.2015, 17:45

У Рівному на час виборів діятиме телефон довіри

В Управлінні СБУ в Рівненській області діє цілодобовий телефон довіри з питань забезпечення безпеки під час проведення виборів 25 жовтня 2015 року.
Телефон довіри: (0362) 678-606

З метою ефективного запобігання та припинення проявів терористичного та екстремістського характеру напередодні і під час проведення місцевих виборів, Управління Служби безпеки України в Рівненській області звертається до громадян з проханням сприяти забезпеченню безпеки і законності проведення виборчого процесу 25 жовтня 2015 року.

"Гаряча лінія" Рівненської ОДА працюватиме цілодобово

У разі отримання інформації про підготовку або вчинення діянь, які містять ознаки злочинів спрямованих на зрив виборів, залякування населення для перешкоджання явці на виборчі дільниці або вплив на прийняття рішень виборчими комісіями та виборцями, порушень виборчого законодавства, фальсифікації результатів виборів у т.ч. із застосуванням зброї, ви можете телефонувати за телефоном довіри УСБУ в Рівненській області (0362) 678-606, або надіслати інформацію на електронну адресу: usbu_riv@ssu.gov.ua

"Ранкова кава": директор Рівненського обласного контактного центру Микола Шустов

Інформація, якам надійде до Управління Служби безпеки України в Рівненській області буде ретельно перевірена. Анонімність гарантується.

За матеріалами прес-групи УСБУ в Рівненській області





На правах реклами