Ми у Facebook
24.09.2015, 22:00

Як вберегти меблі від домашніх улюбленців [+ПОРАДИ]

Домашні улюбленці - кращі друзі для багатьох родин, та з приємними враженнями від їх перебування в квартирі межують і не дуже гарні наслідки. Одна з головних проблем - пошкоджені меблі.
Домаші улюбленці часто грайливі і безтурботні і вони дуже рідко розуміють, що меблі - це частина інтер'єру, а не оснащення для забав. Як же відучити домашніх друзів від псування хатнього майна?

В першу чергу, при покупці меблів варто враховувати, чи плануєте ви утримувати в приміщенні домашнього улюбленця. Якщо так, то вам необхідні "правильні меблі".

Найчастіше котики обирають моделі з дерев'янимми підлокітниками, або шкіряною оббивкою. Кігті тут вони гострять із задоволенням. Щоб уникнути неприємностей, варто скористатися м'ягким гарнітуром з "антикошачою" оббивкою. Якщо ж у вас немає можливості купувати подібні речі, можете скористатися сучасним нововведенням меблевої моди - натяжними чохлами.



Зазвичай натяжні чохли виготовляються із еластичного матеріалу, який не приваблює кішок. До такого матеріалу і шерсть не буде приставати. Натяжні чохли чудово приховають зіпсовані меблі і будуть зручними у використанні.

Якщо ваші домашні улюбленці досить спокійні, можете захистити меблі звичайним покривалом. Його слід покласти в те місце, де найбільше полюбляє відпочивати ваш друг.

Якщо ж такі варіанти не підходять, меблеві магазини приходять на допомогу і пропонують широкий вибір меблів для домашніх улюбленців.



Такі моделі дуже подобаються котикам і дозволять уникнути проблем із вашими меблями.



Статті до теми:

Як відучити котів мітити будинок

Малогабаритна квартира? Підбираємо меблі!

Вигідні пропозиції купівлі меблів

Як не прогадати, купуючи меблі [Поради від експерта]

На городі вирощують навіть меблі





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини