Ми у Facebook
27.09.2015, 15:01

Чемпіонат України. 10 тур. «Кремінь» - «Верес» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

Рівненський «Верес» свій черговий матч у чемпіонаті України в другій лізі проводить 27 вересня. Суперником рівненчан у цьому поєдинку буде «Кремінь» із Кременчука.
Початок матчу запланований о 16:00 суботи, 27 вересня.

Поточна турнірна таблиця Чемпіонату України в другій лізі.

Календар матчів Чемпіонату України в другій лізі.


Довідка від Інформаційної служби НК «Верес».

Кременчуцький «Кремінь», з яким «Верес» сьогодні зустрінеться у матчі десятого туру чемпіонату Другої ліги – один із найбільш затятих суперників рівненського футбольного клубу. Історія численних футбольних протистоянь Рівного та Кременчука бере свій початок ще у далекому 1963-му році.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» повернувся з Нової Каховки з перемогою

На другу домашню гру «Вереса» члени клубу потраплять вже за гроші

Саме тоді, на четвертому році власного існування, футбольний клуб Кременчуцького автомобільного заводу отримав право брати участь у Класі «Б» Першої зони чемпіонату УРСР. Сезон команда розпочала під назвою «Авангард», проте згодом була перейменована на «Дніпро».

Нинішній «Кремінь» - доволі амбітна команда, в якій поєднується молодість та досвід. Головна зірка команди – двадцятидев’ятирічний Ігор Тимченко. У нинішньому сезоні він забив уже шість голів.

Втім, головним фактором, що гратиме проти «Вереса» у звітному матчі буде, швидше за все, штучне покриття місцевої «Кремінь-Арени».

Статистика зустрічей:
«Кремінь» - «Верес»: +5,=4,-3. Статистика м’ячів: 18:18.









На правах реклами