Ми у Facebook
30.09.2015, 09:30

Сьогодні рівняни зможуть безкоштовно записатися в обласну бібліотеку

Щорічно 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека (ОУНБ) розпочала cвяткування заздалегідь, організовуючи для своїх користувачів різноманітні святкові акції, майстер-класи, цікаві зустрічі та презентації.
30 вересня у бібліотеці впродовж дня буде проходити акція «Безкоштовний запис». Тому будь-хто з відвідувачів зможе оформити електронний реєстраційний документ абсолютно безкоштовно.

Рівненська обласна бібліотека - найсучасніша в Україні

У холі, на другому поверсі, користувачів чекатиме виставка-конкурс плакатів-мотиваторів читання, на якій представлені найкращі роботи районних бібліотек області.

На четвертому поверсі Рівненської ОУНБ, у читальній залі, демонструватиметься виставка унікальних книг, виготовлених із тканини, дерева, оздоблених бурштином, автора Олени Медведєвої.

Тим часом в одному з відділів читачів обслуговуватиме кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент кафедри культурології і музеєзнавства РДГУ Наталія Кучина. Вона візьме участь у проекті «Відомі рівняни за бібліотечною кафедрою», та привітає відвідувачів і своїх добрих друзів-бібліотекарів з професійним святом.

У Рівному живе "Супербібліотекар"

Для всіх, хто цікавиться мистецтвом, відділ обслуговування користувачів документами з мистецтва (третій поверх) представить персональну виставку живопису рівненської художниці Сверлюк Лесі Андріївни та її вихованців.

Впродовж дня у відділах бібліотеки діятимуть художні виставки, виставки-інсталяції книг.

Урочистості, присвячені Всеукраїнському дню бібліотек та відзначенню 75-річчя Рівненської ОУНБ розпочнуться о 14.00 у «Світлиці» бібліотеки, повідомили в РОУНБ.





На правах реклами