Ми у Facebook
06.10.2015, 09:15

Рівненщина: бюджетникам обіцяють вчасно виплатити зарплату

На Рівненщину вже надійшли кошти з державного бюджету на виплату збільшених заробітних плат працівникам бюджетних установ та стипендій студентів вищих закладів освіти І та ІІ рівнів акредитації.
У ході засідання «бюджетної» постійної комісії облради депутати погодили розподіл стабілізаційної дотації та медичної і освітньої субвенцій з державного бюджету, які будуть використані на виплату підвищених з 1 вересня заробітних плат.

Тож обсяг стабілізаційної дотації з державного бюджету для області склав 8 мільйонів 907 тисяч гривень та буде розподілений по галузевих закладах і установах.

Мер vs губернатор: рейтинг відповідальності рівненських чиновників (ІНФОГРАФІКА)

Обсяг медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам склав 14 мільйонів 616 тисяч 200 гривень та розподілений між обласними закладами охорони здоров‘я. пропорційно до кількості працівників, які отримували мінімальну заробітну плату.

Аналогічно освітня субвенція у розмірі 5 мільйонів 977 тисяч 800 гривень та субвенція на підготовку робітничих кадрів у сумі 6 мільйонів 573 тисячі гривень будуть спрямовані відповідно на підвищення з 1 вересня заробітних плат працівників освітніх закладів та підвищення на 13% академічних і соціальних стипендій учням професійно-технічних навчальних закладів.





На правах реклами