Ми у Facebook
13.10.2015, 11:45

Рівненський "Правий сектор" повернувся з місця блокування Криму

"Правий сектор" Рівненщини повернувся з блок-поста біля Каланчака на Херсонщині, де блокував Крим. Про це повідомив лідер "правих" Роман Коваль.
- Ми повертаємося після тритижневої блокади Криму. Ротацію прийняли наші побратими з Харкова. Багато вражень є у бійців 10 батальону ДУК і багато планів на майбутнє. Розпочата нами робота з блокади Криму є продовженням боротьби проти російської окупації Криму і Сходу України. Окупант має розуміти, що під ним горить земля де б він не знаходився. Недарма вони перекидали до Сиваських переходів танки, артилерію і військові підрозділи з Севастополя. Добре "здриснули "коли появився " Правий сектор" біля всіх переходів, що ведуть до окупованого Криму.У співпраці з кримськими татарами і патріотами Криму ми змусимо Аксьонова і Ко через деякий час тікати з української землі. Перемога обов'язково буде! Червоно -чорний прапор ще висітиме над зруйнованим Кремлем. Слава Україні!, - повідомив у соцмережі Роман Коваль, передає ЧаРівне

Рівненські «правосекторці», які блокують Крим, кажуть, що Росія підтягує війська

Нагадаємо, акція з блокування фур та вантажівок на півострів Крим розпочалася 20 вересня. Її метою є деокупація Криму та відновлення територіальної цілісності України. За словами лідера кримськотатарського лідера Мустафи Джемілєва, щомісяця Україна постачає окупаційному Криму товарів на близько 472 мільйона доларів.





На правах реклами