Ми у Facebook
14.11.2015, 11:30

Рівнянин, який збив жінку і втік, сам здався правоохоронцям

Чоловік, причетний до смертельної ДТП у Рівному, сам прийшов у прокуратуру
Сьогодні, 14 листопада близько першої години ночі 32-річний рівнянин Дмитро прийшов у прокуратуру області з адвокатом та повідомив, що саме він скоїв наїзд на жінку і зник з місця пригоди.

Нагадаємо, вчора о 18 годині на вулиці Соборна у Рівному водій автомобіля «Мазда 6» червоного кольору здійснив наїзд на пішохода і зник з місця пригоди. 61-річна рівнянка померла відразу.

Свідки пригоди надали поліцейським відео з реєстратора, на якому було видно транзитні номерні знаки іномарки. Правоохоронці встановили, що цей автомобіль у кінці вересня був знятий з обліку і виставлений на продаж.

Сам власник авто вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Він був позбавлений права за керування у наркотичному стані сп’яніння. Крім того, перебуваючи у громадському місці в нетверезому стані, ображав та погрожував працівникам міліції. Зазнала тілесних ушкоджень від нього і жінка, яка повідомила про це правоохоронців.

Відомості за фактом порушення безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань і відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Рівнянину загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.





На правах реклами