Ми у Facebook
15.11.2015, 11:00

“Я — журналіст. Відкрийте і проти мене кримінальне провадження!” - флешмоб рівненських журналістів

Олексій Кривошеєв

Його представники ЗМІ організували у соцмережах на підтримку своїх колег з телеканалу “Рівне 1”.
Нагадаємо, що 21 жовтня на знімальну групу телеканалу "Рівне 1" напали невідомі, коли журналісти здійснювали зйомку.

За зверненням журналістів у міліцію було відкрите кримінальне провадження за фактом перешкоджання законній професійній журналістській діяльності. Втім згодом, як повідомив у п'ятницю, 13 листопада, очільник поліції області Сергій Максимов, за зверненням одного з нападників проти журналістів відкрили кримінальне провадження, бо, мовляв, вони для зйомок без дозволу власника увійшли на приватну територію.

Екс-прокурора з Рівного облили кров'ю


Це стало приводом для обурення і початку флешмобу журналістами Рівненщини на підтримку колег з “Рівне 1”. Вони фотографуються у соцмережах з аркушем паперу, на якому написано: “Я — журналіст. Відкрий проти мене кримінальне провадження!”

Олексій Кривошеєв
Олексій Кривошеєв

"От що за хвороба?!
Як тільки стають владою, у них наче розум відбирає і втрачається страх!
Напали на наших колег і їх же хочуть зробити крайніми. Ми всі різні і всі по суті конкуренти між собою. Але захистити нас ми можемо лише самі і разом. Потрібно збиратись і ставити на місце тих хто має слідкувати за порядком", - написав головний редактор сайту "Все" Олексій Кривошеєв.

Рівнянин, який збив жінку і втік, сам здався правоохоронцям

Інна Білецька
Інна Білецька


"На моїх колег у Рівному напали. Встановлені особи на відео не затриманні і не знати чи опитані.
Натомість проти журналістів Катерина Мункачі і Артема Лаговського порушили кримінальне провадження за заявою одного з нападників!
Ми з вами їх не боїмося. Ми з вами не лише у флешмобі і це вони повинні нас боятися!" - написала Інна Білецька з телеканалу "Інтер".





На правах реклами