Ми у Facebook
17.11.2015, 17:00

Студенти з «Вереса» завершать футбольний рік грою проти фаворита

У середу, 18 листопада, «Верес-НУВГП» зіграє свій заключний у нинішньому календарному році матч чемпіонату Студентської ліги України у підгрупі «Захід». На власному полі рівненські студенти зіграють проти ФК «Тернопіль-Педуніверситет».
Поєдинок «Верес-НУВГП» - ФК «Тернопіль-Педуніверситет» пройде на стадіоні Національного університету водного господарства та природокористування. Початок – о 13:00.

Нагадаємо, що минулого тижня ці ж суперники вже зустрічалися між собою у Тернополі. Тоді господарі перемогли із крупним результатом 5:0.

Відзначимо, що у нинішньому сезоні тернополяни є одними з головних претендентів на перемогу у Студентській лізі України. Відразу дев’ять гравців команди перебувають у заявці ФК «Тернопіль», який виступає у першій лізі ПФЛ. Це воротар Володимир Кравчук, захисник Ігор Курило, півзахисники Тарас Гром’як, Олександр Куцак, Тарас Кривий, Юрій Соколовський, Ігор Скороцький та нападники Артур Дорі та Ігор Капелян. Практично усі вони є гравцями основного складу ФК «Тернопіль». Крім того тренер Василь Івегеш очолює паралельно як головну, так і студентську команди.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес-НУВГП» із великим рахунком поступився тернополянам

Студентський «Верес» виграв свій перший поєдинок Чемпіонату України

У трьох матчах першого кола підгрупи «Захід» команда «Тернопіль-Педуніверситет» здобула три впевнені перемоги, не пропустивши при цьому у власні ворота жодного м’яча. А півзахисник Тарас Гром’як із чотирма голами очолює гонку бомбардирів турніру.

Щодо «Вереса-НУВГП», то дебютант чемпіонату Студентської ліги України стартував із двох поразок (від львівського «ЛДУФК» - 0:3 та чернівецького «Університету» - 1:3), потім рівненчани на власному полі обіграли кременецький «Буревісник» - 2:1 і поступилися поразка у Тернополі.






На правах реклами