Ми у Facebook
22.11.2015, 12:00

"Мій дім - моя школа": Рівненська ЗОШ №13

Ми продовжуємо знайомити вас з учасниками проекту журналу "ВІТАЄМО!", який має назву - "Мій дім - моя школа". Сьогодні знайомимо з випускниками та учнями рівненської ЗОШ №13.

Естафета поколінь Рівненської ЗОШ №13


Путівки в життя тисячам своїх випускників упродовж 44-х років дає Рівненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №13 Рівненської міської ради, формуючи справжніх громадян держави.
У 1996 році і я, Наконечний Андрій, закінчив ЗОШ №13. Завдячуючи знанням та патріотичним налаштуванням, якими мене наділили вчителі Бєлік М.М., Калаур Р.І., Мізюк І.Л., Серветник Н.Л., і став мій вибір щодо майбутньої професії військового.
Закінчивши вищий військовий навчальний заклад, а саме ХІТВ при ХДПУ, став командиром тактичного рівня.
У час, коли перед державою постала загроза війни, я, за покликом серця, став учасником бойових дій на Сході країни. Проходив службу у складі 2-го батальйону територіальної оборони, підрозділи якого брали участь в АТО у населених пунктах Волноваха, Солнцево, Амвросіївка, Гранітне, Слов’янськ, Краматорськ.
Роки промайнули непомітно. Ось уже й донька підросла. Час до школи. Усвідомив, що бути наполегливим, виявляти ініціативу, здобувати знання, які допомогли вступити та закінчити престижний ВНЗ, навчив мене досвідчений учительський колектив ЗОШ №13. Тож, без вагань обрав для дочки Анастасії, рідну 13-ту школу, клас «Інтелект України»!


"Мій дім - моя школа": Рівненська школа ліцей №2




«Найкраща модель» - титул, який виборола учениця Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 13 у Греції.

Учениця 8-А класу Дарина Ковальчук взяла участь у 42 танцювальних конкурсах та в 15-ти модельних конкурсах краси. Є обличчям салону-перукарні «Angel». Неодноразово ставала призером Всеукраїнських конкурсів:
Найкрасивіша україночка – 2014,
Юна принцеса країни – 2015,
Міс україночка – 2015.

Дарина Ковальчук, як модель міжнародного агентства «Панна», взяла участь у конкурсі краси у Греції. Проходив міжнародний конкурс «Grand Prix de Best Childrea’s Model 2015» 26-27 серпня у місті Паралія. Дарина повернулась додому з титулом «Найкраща модель» і отримала гран-прі конкурсу серед учасників у віковій категорії від 13 до 16 років – відпочинок у Греції у 2016 році.

Дарину запросили взяти участь у конкурсі «Міні-міс світу 2016» та бути ведучою на міжнародному конкурсі «Super model of the World 2016». Так як Дарина Ковальчук навчається у класі з поглибленим вивченням англійської мови, то бар’єру, щоб англійською мовою вести конкурс, в учениці не буде.



Гордість 13-ї і майбутнє України

Ящук Яна, учениця 10-А класу – призер ІІ, ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови, літератури, конкурсу знавців української мови ім.П.Яцика, мовно-літературного конкурсу, призер ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук, секція «Українська література».

Ці творчі звершення – результат цілеспрямованості учениці, наполегливості в досягненні поставленої мети та напруженої й відповідальної праці вчителя української мови та літератури Томашевської Оксани Андріївни.

Педагогічний колектив Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13, очолений директором Бєліком Михайлом Миколайовичем, вирішує завдання оновлення змісту освіти, впровадження новацій через принцип єдності загальнолюдського і національного, через самореалізацію вчителя і учня у їх тісній співпраці та співтворчості і цим формує яскраві учнівські особистості.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ