Ми у Facebook
24.11.2015, 22:00

Топ-5 модних головних уборів зими 2015-2016

Уже вдарили перші морози, тому варто швиденько бігти до магазину і обирати теплі та стильні головні убори. А який варіант буде найбільш актуальним цієї зими - дізнавайтесь разом з OGO.ua.
З кожним роком мода пропонує все ширший вибір зимового одягу, в тому числі і головних уборів. Зима 2015-2016 - не виключення.

Так, найвищу сходинку на модних показах завоювали уже традиційні французькі берети. Такий варіант гарно поєднується з різними стилями у жіночих образах, за що й отримав свою першість.



Шапки-вушанки. Вже декілька років жінки обирають саме такі шапки для зимових образів, а перевага їх не лише в стилі, а й у зігріваючій функції. Такий варіант ідеально підійде для прихильниць спортивного стилю, а якщо вдало поєдати усі елементи, то і з діловим пальтом шапка-вушанка виглядатиме не менш стильно.



Шапки з бомбонами. Стильні, вишукані і дещо кумедні шапки з бомбонами цієї зими завоюють популярність серед молодих леді. Найбільш актуальними буде саме ручна в'язка і розмаїття кольорів. "Ні - сірій буденності" - основна характеристика таких шапок.



Ретро-хустинки. Такий варіант часто асоціюється з популярними матрьошками, але не зважаючи на це, вседно привертатиме увагу багатьох модниць. А якщо одягнути хустинку так, як це робила бабуся - увага перехожих вам гарантована.



Капелюхи з полями. Мода 70-х знову повертається і капелюхи з полями знову станють популярними серед модниць. Такі головні убори не лише підкреслюватимуть індивідуальність та стиль, а й нададуть обличчю тендітності та витонченості.



Обирайте ваш варіант!

Статті до теми:

ТОП-5 модних тенденцій верхнього одягу осені-зими-2015

Топ-5 найдорожчих у світі суконь [+Фото]

Перша модна подія Рівного - «Fashion Time» [+Фото]





На правах реклами