Ми у Facebook
27.11.2015, 14:30

До битви Кличко - Ф'юрі залишився лише день! [Фото+Відео]

У суботу, 28 листопада, український важковаговик Володимир Кличко проведе черговий захист своїх чемпіонських титулів проти британця Тайсона Ф'юрі. Бій відбудеться на 55-тисячній футбольній Esprit Arena в Дюссельдорфі.
Англієць вже пообіцяв, що нокаутує легендарного українця у першому раунді - за 2 хвилини 45 секунд. Підтримати непереможного Ф'юрі в Дюссельдорф прилетять більш 5000 англійських фанів.

Натомість, боксера з України мають підтримати не лише співвітчизники, але й німецькі шанувальники боксу.

Раніше, на своїй сторінці у соціальній мережі Віталій Кличко, відомий боксер та чинний мер столиці України, вже повідомляв про підготовку свого брата до бою із англійським суперваговиком: «Володимир в Австрії закінчує підготовку до складного і важливого поєдинку з Тайсоном Ф'юрі, який відбудеться 28 листопада. Підтримав брата не тільки морально, а й тренуванням в рингу:). Тримаємо кулаки. Налаштовані тільки на перемогу! Усі чемпіонські пояси залишаться в Україні!:)»

Бій Кличко - Ф'юрі покажуть більш ніж в 150 країнах. В цьому списку немає Росії, телебачення якої останні роки ігнорує трансляції боїв українського чемпіона.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Кличко переміг Дженінгса

Кличко - Пулєв: повне відео














На правах реклами