Ми у Facebook
02.12.2015, 18:45

На Чемпіонаті Європи рівненські дзюдоїсти здобули 7 золотих медалей [+Фото]

У португальському місті Одівелас пройшов чемпіонаті Європи з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Рівненські спортсмени у складі збірної України вибороли 7 золотих, 2 срібні та 5 бронзових нагород.
Три перші місця вибороли дзюдоїсти Наталія Ніколайчик, у ваговій категорії до 52 кг, Ірина Гусєва – до 63 кг та Олександр Косінов - до 81 кг.

«Срібними» на чемпіонаті стали Давид Хорава та Олександр Назаренко у вагових категоріях до 66 та 90 кілограм відповідно.

Золоті медалі європейських змагань здобули дзюдоїстки Наталія Ніколайчик, Ірина Гусєва, Юлія Галінська та Людмила Логацька у командному заліку, здолавши при цьому спортсменок з Росії та Туреччини. Представники чоловічої збірної з Рівненщини – Олександр Косінов, Олександр Назаренко, Давид Хорава та Олександр Помінов - завоювали командну «бронзу».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненська дзюдоїстка Наталія Ніколайчик стала «бронзовою» на Європейських іграх

Рівненські дзюдоїстки на Чемпіонаті України здобули два золота

Готували провідних рівненських спортсменів до даних змагань заслужені тренери України – Михайло Романкевич, Анатолій Мошковський та Ірина Качковська. Про це повідомили у комунальному закладі «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Рівненської обласної ради.

Загалом у змаганнях взяли участь близько 100 спортсменів з 20 країн Європи. Національна збірна України завоювала 20 нагород різного ґатунку







На правах реклами